VOOR DE VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)

Als beheerder van een Vereniging van Eigenaren kent u als geen ander de uitdagingen waarmee u te maken krijgt als er tijdens een VvE vergadering beslissingen genomen moeten worden. Immers zoveel mensen, zoveel wensen. En zie de (eigenwijze) neuzen van al die huiseigenaren maar eens dezelfde kant op te krijgen. Omdat dit op zich al een hele opgave is, wilt u een installatiebedrijf dat precies weet met welke problematiek u te maken hebt, zodat u altijd terug kunt vallen op hun kennis en ervaring.

Partnerschap

Bij iSecur begrijpen we dat de besluitvorming bij een Vereniging van Eigenaren anders verloopt dan bij een commerciële organisatie. We weten ook dat de sleutel tot een vlotte besluitvorming bestaat uit:
1.    Een nauwkeurige voorlichting van het bestuur;
2.    Betrokkenheid die verder gaat dan de installatiewerkzaamheden alleen.

Kortom, u hebt geen behoefte aan zomaar een installatiebedrijf. U wilt samenwerken met een vaste partner die gevraagd en ongevraagd met advies komt.
Hoe we dit weten? Doordat we over meer dan 10 jaar ervaring beschikken. En met deze hoeveelheid ervaring dragen we maar al te graag ons steentje bij aan het ontzorgen van uw VvE.

Voorwaarden

We zijn er trots op dat een tiental VvE’s uit de regio al voor een samenwerking met iSecur heeft gekozen. Zij hebben zelf ervaren dat onze betrokkenheid, kennis en ervaring hun verwachtingen overtreft.
Dit komt omdat wij precies weten aan welke voorwaarden de samenwerking met een Vereniging van Eigenaren moet voldoen.

Veiligheid

Als VvE beheerder wilt u dat uw bewoners zich veilig voelen in hun eigen woning en gebouw. Wij zorgen voor de levering en integratie van systemen en technologie, die de beveiliging, toezicht en bewaking garanderen. Dit doen wij door geavanceerde systemen in te zetten die bewezen hebben uiterst veilig en betrouwbaar te zijn.

Bovendien zijn wij bij iSecur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en kunnen wij moeiteloos de nieuwste technieken implementeren.Installaties worden gecertificeerd volgens strenge normen, waardoor de beveiliging van mens en gebouw betrouwbaar en probleemloos is geregeld.

Onze diensten

Waar kan iSecur u precies mee van dienst zijn:
    Camerasystemen
    Alarmsystemen
    LED-verlichting
    Intercomsystemen
    Nood- en vluchtwegverlichting
    Aanleg van elektrische installaties
    24/7 storingsdienst
    Hang- en sluitwerk
    Toegangscontrole
    Portiekafsluitingen
    Postkasten / bellentableaus
    Narrowcasting

Wilt u als VvE beheerder meer weten over onze onderhoudscontracten en aantrekkelijke kortingen? Neemt u dan vooral contact met ons op.