Mistgenerator

Wat is een mistgenerator?

Een mistgenerator vult een ruimte binnen enkele seconden met dichte mist, waardoor je letterlijk geen hand voor ogen meer kunt zien. In tegenstelling tot beveiligingscamera’s zorgt mistbeveiliging ervoor dat er niets kan worden meegenomen. Mistbeveiliging blokkeert het zicht waardoor de inbreker zich niet meer kan oriënteren. Wat inbrekers niet kunnen zien, kunnen ze ook niet stelen! Een mistgenerator is in de meeste gevallen goedkoper dan bouwkundige maatregelen die worden geëist door uw verzekeringsmaatschappij.

Een inbraak of overval worden vaak in een paar minuten gepleegd. Politie en/of bewakers kunnen niet altijd op tijd ter plekke zijn. Grumpy mistgeneratoren in combinatie met een luide sirene en flitslicht zal een crimineel verwarren en deze zal hierdoor direct op de vlucht slaan.

GRUMPY voorkomt verdere schade aan uw bezittingen en gemoedsrust.

Mistgeneratoren zijn absoluut veilig 

Gecertificeerd volgens Europese normen van veiligheid. De mistvloeistof is wetenschappelijk getest, is absoluut veilig voor mensen, dieren en objecten en laat bovendien geen residu achter na de uitstoot.

Zeer eenvoudig te installeren 

Compatibel met elke professionele alarminstallatie. Gekwalificeerd personeel ondersteunt dit in real-time tijdens de installatie.

De meest dichte mist 

Dankzij de innovatieve formule van de vloeistof, een hoog percentage glycol, is de dichtheid van de mist volledig ondoordringbaar voor de zichtbaarheid.

Mist tanks zijn eenvoudig te installeren 

Dankzij het gepatenteerde systeem van de dubbele cilinders gebruikt Grumpy mistgenerators 100 procent van de cilinder zonder verspilling van mistvloeistof. Mistcilinders zijn voor eenmalig gebruik en eenvoudig te installeren, waardoor ingewikkelde en dure vullingen overbodig zijn.

Laag stroomverbruik 

Door de perfecte isolatie van het systeem biedt de machine een zeer laag energieverbruik, hierdoor kunt u kosten besparen in vergelijking met andere vernevelsystemen.

Ook werkend zonder netspanning 

Grumpy mistgenerators zorgt voor de maximale bescherming, zelfs bij stroomuitval.